Home > Projects > Suzhou Youth Center
Share:

Down Pic:

Suzhou Youth Center

  • Location:

    明尼苏达Suzhou

  • Sector:

    Culture 

  • Designer:

    HFUT Institute of Architectural Design

  • Year:

    2010 year

  • Quantity:

    1,080Sqm

  • Application:

    Ceiling 

  • Product:

    Linear  Wide Panel 

Suzhou Youth Center is an important part of Suzhou Citizen Cultural Center and constitutes a building complex with the Retired Cadre‘s Entertainment Center, Employee Activity Center and Public Fitness Center. The building of Suzhou Youth Center takes the layout of traditional Siheyuan (four-side enclosed courtyards) of China and creates an inward public space. The Center includes Piano Room, Children’s Art Room, Multi-functional Hall and more, predominate in characteristic education. The designer created lively curvy lines in the Multi-functional Hall through the extensive application of grained corrugated panels and white metal panels. The ceiling area is designed in a graded way while the edge also takes the curvy shape, thus building an amiable environment for occupants, which also caters to the taste of youths.