Home > Projects > Guodian Dadu Basin Stepped Grid Station Center
Share:

  

Guodian Dadu Basin Stepped Grid Station Center

  • Location:

    2012年Chengdu

  • Sector:

    Energy 

  • Designer:

    CSWADI

  • Year:

    2008 year

  • Quantity:

    14500Sqm

  • Application:

  • Product:

    QuadroClad 

Guodian Dadu Basin Stepped Grid Station Center is 85m high with a total floor space of 75,000sqm. The building is not only an output platform for basin power; it also represents a breakthrough in traditional architectural form. The Center takes on a thoroughly modern appearance, with a façade consisting of blue QA25A system arranged in an irregular geometrical pattern that makes the whole building look as strong and imposing as the rushing water of the Dadu basin. This vivid rendering is very appropriate for the Grid Center. Modern color lights up the building and infuses it with life, while the unique design creates a winning fashionable tone and dignified presence.